Iedereen kent het gevoel van te veel werk, een hoge werkdruk, zaken niet afkrijgen en te veel korte termijn activiteiten. Dit kan zeer frustrerend zijn. U wilt ook tijd hebben om aan structurele zaken te werken, die belangrijk zijn voor de lange termijn en soms vraagt u zich af of anderen nu werkelijk sneller zijn. Er wordt aandacht besteed aan twee belangrijke aspecten van timemanagement, te weten effectiviteit en efficiency. Enerzijds ontwikkelt u een aantal essentiële vaardigheden die u nodig heeft om effectiever met uw tijd om te gaan (wat doe ik in mijn tijd?). Prioriteiten stellen is een belangrijk onderdeel van timemanagement. Aspecten als assertiviteit, onderhandelen, delegeren en helder communiceren zijn hierbij van cruciaal belang. Anderzijds krijgt u de nodige concrete tips en tools om efficiënter (snel en handig) met uw tijd om te gaan.

Uw resultaat
Na afloop van deze praktische training heeft u inzicht in uw persoonlijke stijl van werken en kunt u beter prioriteiten stellen, waardoor uw effectiviteit wordt vergroot. U heeft over een aantal zeer concrete methoden, technieken en eenvoudige, maar zeer werkbare trucs, tips en checklists, die uw mogelijkheden van effectief en efficiënt timemanagement aanzienlijk verbeteren. U weet uw werkzaamheden voortaan beter en doelmatiger in te richten.

Voor wie
Deze training is speciaal ontwikkeld voor iedereen die het fenomeen tijd het hoofd wil bieden en efficiënter en effectiever wil werken.

Aanpak
U gaat concreet aan de slag met checklists, de nieuwste inzichten op het gebied van timemanagement en met de eigen praktijksituaties.

Maximale groepsgrootte: 12

Duur
2 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 2 weken.

Onderwerpen
Deze training bestaat uit de volgende onderwerpen:

Uitgangspunten timemanagement
Tijdanalyse
Prioriteiten stellen
Assertief optreden
Persoonlijke aspecten
Efficiënter werken

Contact

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Vul dan hier uw gegevens in voor een vrijblijvend (kennismakings)gesprek. Ik help u graag.

Contactgegevens

E-mail: info@surani.nl
Website: www.surani.nl
Telefoon: 06 - 45 43 65 81

Bekijk social buttons
Verberg social buttons