In het bedrijfsleven wordt dagelijks oneindig veel gecorrespondeerd. Een effectieve en goede brief of e-mail schrijven is niet altijd eenvoudig. In de training schriftelijke communicatie leert u vlotter en met meer gemak uitstekende zakelijke brieven en e-mails te schrijven. Iedereen die deze training heeft gevolgd, merkt een enorme verbetering in zijn zakelijke brieven.

Uw resultaat
Na afloop van deze zeer praktijkgerichte training bent u in staat snel en effectief een zakelijke brief of e-mail op te stellen. U past het taalgebruik, de stijl en opbouw van uw correspondentie aan, afhankelijk van het doel van uw boodschap en de doelgroep.

Voor wie
De training is bestemd voor iedereen die succesvol zakelijke brieven wil schrijven.

Aanpak
In de training staat het doen centraal. Een korte theoretische inleiding wordt direct gevolgd door praktische oefeningen en schrijfopdrachten. De opdrachten worden direct gerelateerd aan uw werk. U kunt tijdens de training oefenmateriaal uit uw eigen werksituatie inbrengen. De trainer geeft direct feedback. In de groep worden ervaringen en voorbeelden uitgewisseld. Aan het eind van de training beschikt u over diverse concepten voor uitstekende zakelijke brieven.

Maximale groepsgrootte: 12

Duur
2 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 2 weken.

Onderwerpen
De volgende onderwerpen komen tijdens deze training aan bod:

Zakelijke correspondentie
De zakelijke brief
Klantgericht schrijven
Begrijpelijkheid en aantrekkelijkheid
Correct Nederlands

Klik hier voor de PDF met het complete programma.

Contact

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Vul dan hier uw gegevens in voor een vrijblijvend (kennismakings)gesprek. Ik help u graag.

Contactgegevens

E-mail: info@surani.nl
Website: www.surani.nl
Telefoon: 06 - 45 43 65 81

Bekijk social buttons
Verberg social buttons