U als persoon staat centraal. Wie bent u als mens? Dit bepaalt in grote mate wie u bent als leidinggevende. In deze inspirerende, maar ook confronterende training in leiderschap krijgt u meer zelfinzicht. Weten waarvoor u het doet en daarnaar handelen; dit vormt de basis van natuurlijk leiderschap. Mensen zijn niet te managen, omdat zij alleen zichzelf kunnen managen. Er is maar een vorm van leiderschap wat echt werkt: persoonlijk leiderschap. Leiden door het goede voorbeeld te geven. Alleen dan bent u authentiek en vertrouwd genoeg voor mensen om u te volgen.

Uw resultaat
Na deze training bent u beter in staat leiding aan uzelf te geven. U heeft inzicht in uw persoonlijke drijfveren en ambities. Daardoor geeft u op inspirerende wijze leiding aan uw medewerkers.

Voor wie
Deze training is speciaal ontwikkeld voor ervaren managers, teamleiders en leidinggevenden die het inzicht in hun persoonlijke leiderschapsstijl verder willen ontwikkelen.

Aanpak
Op de eerste dag van deze training wordt dieper ingegaan op uw persoonlijke kwaliteiten en drijfveren. De training wordt vervolgd aan de hand van diverse herkenbare praktijksituaties, die u leren uw doelstellingen te realiseren. Een open en kritische houding ten opzichte van uzelf bepaalt voor een belangrijk deel de effectiviteit en het succes van deze training.

Maximale groepsgrootte: 12

Duur
3 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 2 weken.

Onderwerpen
De volgende onderwerpen komen tijdens deze training aan bod:

Persoonlijk inzicht
Leiderschap
Angsten en belemmeringen
Inspirerend leidinggeven

Klik hier voor de PDF met het complete programma.

Contact

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Vul dan hier uw gegevens in voor een vrijblijvend (kennismakings)gesprek. Ik help u graag.

Contactgegevens

E-mail: info@surani.nl
Website: www.surani.nl
Telefoon: 06 - 45 43 65 81

Bekijk social buttons
Verberg social buttons