Hier vindt u de trainingen die wij aanbieden. U kunt een training aanbieden wanneer u in korte tijd veel mensen in uw organisatie dezelfde kennis en vaardigheden wilt aanreiken.

Maatwerktrainingen
Een training op maat voor uw organisatie. Eerst onderzoeken we samen wat relevant is voor u en dan maken we een programma dat precies past.

Resultaat
Deze maatwerktrainingen zijn effectief omdat het precies biedt wat het belangrijkst is voor uw organisatie. Trajecten van twee tot vijf dagen sorteren al veel effect. De resultaten zijn bovendien duurzaam, want uw medewerkers ontwikkelen een gezamenlijke taal waardoor ze elkaar scherp houden tijdens en na de training en vanuit de training is het mogelijk dat u adviezen krijgt voor borging in de praktijk. Bij credits leest u reacties van opdrachtgevers.

Voor wie?
Voor allerlei organisaties: in de publieke en in de private sector, met en zonder winstoogmerk, voor dienstverleners en voor de industrie. Bij credits ziet u een aantal van onze opdrachtgevers.

Werkwijze
Het traject verloopt in een aantal stappen:

  1. In een oriënterend gesprek vertelt u waar de behoeftes van uw organisatie (en afdeling) liggen.
  2. U ontvangt een voorstel wat u (indien gewenst) nog verder aan uw wensen kunt aanpassen.
  3. Na uw akkoord kunt u kiezen voor een schriftelijke en/of mondelinge intake van uw deelnemers.
  4. Zij volgen de training en formuleren persoonlijke leerdoelen en aan het einde van de dag persoonlijke actiepunten.
  5. In het evaluatiegesprek hoort u van de trainer op welke wijze u de borging van het geleerde kunt ondersteunen.

Terugkomdag
Als u dit wilt, kunt u na ongeveer twee maanden voor een terugkomdag(deel) kiezen. De deelnemers reflecteren met elkaar terug op het geleerde en zetten gezamenlijk de puntjes op de i. Een terugkomdag verhoogt het rendement aanzienlijk.

Coaching on the job
Wanneer u het vermoeden heeft dat extra ondersteuning nodig is, is coaching on the job een succesvol alternatief. Op plezierige en indringende wijze verkrijgt men direct inzicht in de eigen werkwijze en hoe deze te optimaliseren is.

Contact

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Vul dan hier uw gegevens in voor een vrijblijvend (kennismakings)gesprek. Ik help u graag.

Contactgegevens

E-mail: info@surani.nl
Website: www.surani.nl
Telefoon: 06 - 45 43 65 81

Bekijk social buttons
Verberg social buttons