“Surani is een geweldige trainer. Een bron van inspiratie, zeer energiek en positief. Een krachtige dame en zeer betrokken.”

- Trainee Bausch & Lomb -

“Superlatieven schieten eigenlijk te kort om uitdrukking te geven aan mijn waardering en bewondering voor Surani als docent/managementtrainer. Ze is een ware inspirator! In de bijeenkomsten(trainingen) die ik bij haar heb gevolgd op het gebied van managementvaardigheden/rollen van Quinn, weet ze precies de kern van de materie/vaardigheid op een zeer effectieve en bovenal inspirerende manier over te brengen aan de groep. Surani staat als individu vol in het leven, heeft een hele hoge mate van betrokkenheid in alles (mens, omgeving, werk enz), dat zie je, en wellicht is het daarom dat zij zo succesvol en inspirerend is. Dus aarzel niet als u overweegt om Surani in te huren, ’high performance, be inspired!’”

- Hugo Drolsbach, Accountmanager – Yacht -

“Surani heeft als docent bij de opleiding middelmanagement van NCOI aan mij les gegeven. Ze is een zeer gedreven persoon die iedereen gemotiveerd krijgt met haar energieke, ambitieuze manier van les geven. Door het constant afwisselen van opdrachten, stellingen en vraagstukken houd ze je zeer goed bij de les. Tevens met haar kennis van management heeft ze het vermogen om je handvatten te geven waar je iets aan hebt. Buiten dat ze een zeer charmante vrouw is heeft ze ook nog de brains!’”

- Mark van Caulil, Student -

“Surani is een jaar lang stagebegeleider geweest bij mijn studie bedrijfskunde. Ik haar leren kennen als iemand die je leert naar jezelf te kijken en de sterke punten weet te benadrukken. Ze is opmerkzaam en in staat om je snel te analyseren. Ze geeft goede, eerlijke feedback en heeft me nieuwe energie gegeven om studie af te ronden. Een goede coach..”

- Kees Nagtegaal -

“Surani heb ik ontmoet tijdens mijn HBO management eindopdracht instructie bij NCOI. Ik heb Surani ervaren als een inspirerend persoon, to the point en iemand die je weet te motiveren en heel snel door heeft in welke richting je een duwtje in je rug je nodig hebt. Hier kunnen veel mensen iets van leren!!”

- Duna Koenders-Mucha -

“Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en ze is in staat om de trainingsvraag vanuit didactisch oogpunt scherp te krijgen tijdens klantgesprekken, zodat tijdens de uitvoering van de training de gewenste resultaten worden behaald. Haar scherpe analyses in combinatie met haar positieve kijk op de potentie van anderen, zorgt ervoor ik haar als met veel vertrouwen heb ingezet bij opdrachten. Haar krachtige, open persoonlijkheid maakten bovendien dat ik de samenwerking met Surani als warm en plezierig heb ervaren.”

- Carina van der Boom -

“Surani heb ik leren kennen als docent bij de bachelor opleiding commerciële economie van NCOI en als coach. De kwaliteiten die ik bij Surani bewonder zijn; enthousiasme, gedrevenheid, uitstraling, motiverend, positiviteit, vakkundigheid en kennis van zaken. Het is inspirerend om met haar samen te werken.”

- Arie Stolk -

Contact

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Vul dan hier uw gegevens in voor een vrijblijvend (kennismakings)gesprek. Ik help u graag.

Contactgegevens

E-mail: info@surani.nl
Website: www.surani.nl
Telefoon: 06 - 45 43 65 81

Bekijk social buttons
Verberg social buttons